Modele de acoperisuri cu lucarne

Trufi iti recomanda un modèle de magazie pentru lemne de foc, pentru unelte de gradinarit, incapatoare si cu un design modern. Accesul se face prin intermediul a doua USI mari, Cu deschidere normala, avand Rampa pentru a putea intra usor cu roaba, bicicleta etc. Nu sont podea, ASA ca trebuie asezata PE o suprafata Plana DIN ciment, pavele etc. Casuta de Gradina de la Trufi este foarte potrivita pentru a depozita diverse lucruri, en Special uneltele de gradinarit. Sont un aspect deosebit, Cu USI duble, incapatoare, Cu 2 ferestre si Luminator – pentru a asigura Lumina naturala in Interior, si cu podea – astfel poate fi asezata si PE pamant. E una dintre cele mai bune magazii de Gradina pentru spatii mari, pe care le gasesti en ligne. Daca ai nevoie sa iti Tii lucrurile in siguranta atunci VEI alege un modèle de USI prevazute cu sisteme de inchidere, de Tip ZAVOR sau urechiuse pentru LACAT. Rama este executata in totalitate DIN aluminiu, aceasta fiind alcatuita DIN Cutie, ghidaje laterale si Lamela finala de inchidere. Este realizata DIN matériau plastique dur, rezistent.

Are o singura USA, Care se deschide à l`extérieur. Este fixata cu balamale metalice, Care intaresc constructia. Pentru a putea asigura materialele depozitate, USA este prevazuta cu sistem de inchidere cu LACAT. Deasupra usii, casuta de Gradina este pravazuta cu sistem de ventilatie, ce permite circulatia aerului. Este o magazie de Gradina, Mare si incapatoare, ASA ca ai loc sa depozitezi uneltele, sculele precum si alte lucruri necesare PE Langa Casa. Este confisata DIN matière plastique – Polimer spécial, tratat, Care rezista bine afara, nu se deterioreaza si nu se decoloreaza. Structura este realizata DIN profil de Otel Care asigura rezistenta. Pentru a pastra un nivel Optim de umiditate si Caldura, este prevazuta cu orificii de ventilatie. Usile pot fi cu deschidere normala spre extérieur si atunci ai nevoie de spatiu in FATA magaziei, Dar poti sa utilizezi spatiul DIN Interior de Langa USA, unde Poti monta rafturi sau Poti depozita diverse. Cele care gliseaza nu au nevoie de spatiu en extérieur, Dar au nevoie de spatiu en intérieur, PE latéral, pentru a culisa. Conditia instalarii a acestei marchize este ca EA sa fie montata PE perfortele de rezistenta ALE constructiei (gradinii de iarna, constructiilor de lemn) pe care Vine montata.

Dimensiuni: exista PE Piata o multitudine de produse de diferite dimensiuni, astfel incat sa Poti alege cea mai buna magazie de Gradina pentru tine. Este confisata DIN tabla, cu o grosime de 0, 28 mm, rezistenta si Durabila in timp. Pentru a se aerisi, deasupra usii prezinta orificii de ventilare. Imbinarile sunt ferme si e indicat sa fie montata PE Platforma de ciment. Se inchide cu LACAT, astfel lucrurile DIN intérieur sunt protejate. Podeaua este si EA un beneficiu de care te Poti Bucura la anumite MODELE. ITI ofera protectie la Decker solului si este anti-aderenta. Poti pastra curatenia foarte usor. Este de dimensiuni MICI, ASA ca o Poti amplasa usor intr-un Colt de Gradina.

Cele realizate DIN Plastic pot fi DIN policcarbonat sau Polimeri tratati. Sunt rezistente la temperaturi Extreme, la vant si ploaie, la lovituri. Nu se decoloreaza in timp si nu au nevoie de intrétinere speciala. Sunt disponibile la preturi avantajoase. Daca Magazia nu este la, poti sa Alegi un stil mai brut, DIN métal sau plastique.