Modele de tunsoare bob par mediu

1. modelul strict clasic. Aplicati PE par un gel cu efect de netezire. Impartiti parului intr-o Carare Lunga si CONT sa indreptati Parul cu ajutorul unei placi speciale, rasucind Poutine capetele spre intérieur. Fiecare Domnișoară își dorește schimbări. Tunsoarea în scări este cea mai potrivită pentru a împrospăta imaginea obișnuită și a conferi părului volum. Lungimea părului nu se schimbă în totalitate, Dar veți scăpa de Vârfurile despicate. Tunsoarea Bob, acest Stil clasic Atât de des întâlnit, este recomandat mai ales celor care au părul drept și foarte fin. De fapt, Cu Cât este mai fin, Cu Atât tunsoarea va trebui să fie mai scurtă, deoarece numai în acest fel părul tău va părea mai bogat. Bobul clasic nu este deloc prétțios deși, pentru un plus de volum, va trebui să folosești în fiecare dimineață Peria rotativă și feonul. În schimb, te va întineri cu câțiva Ani Buni și-ți va conferi un AER extrem de feminin și de delicat, coupable unei veritabile franțuzoaice.

Dacă te-ai hotărât să-l încerci, ai de ales între mai multe variante, printre care bobul cu cărare PE mijloc sau Într-o parte, în funcție de cum encontre se pare că te avantajează cel mai mult. Tunsoarea Bob pentru par scurt este o optiune cu adevarat Universala, Care se potriveste atat domnisoarelor tinere, cat si Doamnelor de varsta medie. Tunsoarea Bob se priveste bine atat PE par drept, cat si PE par ondulé. La dorinta, tunsoarea poate fi completata cu un Breton. Gradat sau stratificat – se Tunde dupa TEHNICA in SCARI. Datorita straturilor texturizate, Parul Arata voluminos. Acest Tip de tunsoare este de cele mai multe ori aleasa de posesoarele unui par fin si se détériore. Una dintre tunsorile clasice Care se poartă Mereu și va fi în Top. Aceste bucle lejere îi conferă coafurii lui Ashley Benson volum și textură.

Dacă ai părul subțire și vrei ca bobul să pară mult mai voluminos, buclele lejere sunt cea mai Bună soluție. De exemplu, Nouă ne place foarte mult varianta tunsorii cu Breton tăiat asimetric, restul părului fiind buclat lejer, precum în Poza de mai sus. Bob carre este o tunsoare avantajoasă pentru domnișoarele moderne. Purtând această tunsoare veți arăta Modern, îndrăzneț și frais. Totul depinde de Modul de aranjare și STArea de esprit un DVS. Carey a OPTAT pentru un Bob scurt, strălucitor, Cu Naomi șuvițe luminoase.